Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao

Wenzhou Bossxiao Pack -- Uw betrouwbare partner voor Eco Pack - oplossingen ! 


onbepaald


Wenzhou Bossxiao Pack is een professioneel bedrijf dat meer dan 7 jaar gespecialiseerd is in verschillende soorten boodschappentassen, koeltassen, wijntassen, papieren zakken. Productiecapaciteit

Bedankt voor het vertrouwen en de steun van al onze klanten, de snelle ontwikkeling van het Boxiao-verpakkingsbedrijf, we hebben 150 professionele en ervaren werknemers en hebben meer dan 72,000 vierkante meter vloeroppervlak. We investeren veel hoogwaardige apparatuur om onze productiecapaciteit te vergroten. De voornamelijk machine als volgt:

15 Sets van hoge snelheid multifunctionele niet-geweven machine;

6 sets van computerbesturing Hoge snelheid diepdruk;

6 sets van hoge snelheid coating en lamineermachine;

8 sets van hoge snelheid roll-to-roll zeefdrukmachine;

8 sets van een meerkleurige flexodrukmachine;

We kunnen een maandelijkse productiecapaciteit van 10 miljoen zakken bereiken. We hebben een rijke ervaring met OEM- en ODM-service, we kunnen u een volledig eco-verpakkingsoplossing bieden.


onbepaald


OEM & ODM beschikbaar

OEM / ODM-bestelling acceptabel, we kunnen een complete eco-tas-oplossing van A tot Z bieden. U hoeft me alleen maar uw behoeften te vertellen, we kunnen snel verschillende soorten tasoplossingen voor u leveren. Van het tasontwerp, het logo-ontwerp, het printontwerp en ook het verpakkingsontwerp.


onbepaald


Doorlooptijd

7-15 dagen, afhankelijk van uw bestelhoeveelheidGratis testpakket

We kunnen bestaande gratis monsters leveren voor kwaliteitscontrole en op maat gemaakte monsters kunnen binnen 5 dagen worden geleverd.


onbepaald


Kwaliteitscontrole

Zeer strikte kwaliteitscontrole met 3 kwaliteitscontrolelijnen, inclusief print-, naai- en verpakkingscontrolelijn, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit de beste is.


onbepaald


Betaling

Flexibele betalingsopties voor uw keus, T/T, L/C, D/P, Western Union, enz.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact