Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
Wat zijn de verschillen tussen canvas tassen en non-woven tassen?

Ten eerste, het materiële verschil:

Het materiaal van niet-geweven stof is niet-geweven stof, ook wel niet-geweven stof genoemd. Het is samengesteld uit directionele of willekeurige vezels. Het is een nieuwe generatie milieuvriendelijke materialen. Spannend, kleurrijk, goedkoop, recyclebaar enzovoort. Pellets van polypropyleen (pp-materiaal) worden bijvoorbeeld gebruikt als grondstof en worden geproduceerd door een continue eenstapsmethode van smelten bij hoge temperatuur, spinnen, leggen en heet persen en oprollen. Het wordt doek genoemd vanwege zijn uiterlijk en bepaalde eigenschappen.

Het materiaal van de canvas tas is canvas, dit is een dikkere katoenen stof of linnen stof. Genoemd naar het oorspronkelijke gebruik voor zeilen. Over het algemeen wordt platbinding gebruikt, een kleine hoeveelheid keperbinding en meerstrengige draden voor ketting- en inslaggarens. Canvas is meestal onderverdeeld in twee categorieën: grof canvas en fijn canvas. Grof canvas, ook wel zeildoek genoemd, heeft goede waterdichte prestaties en wordt gebruikt voor het afdekken van autotransport en open magazijnen, evenals tenten in het wild. Fijn canvas wordt gebruikt om arbeidsbeschermende kleding en de bijbehorende benodigdheden te maken. Na het verven of bedrukken kan het ook worden gebruikt als schoenmateriaal, bagagestof, handtas, rugzak, tafelkleed, tafelkleed enzovoort. Daarnaast zijn er rubber canvas, afschermend canvas voor brand- en stralingsbescherming en canvas voor papiermachines.

9-1

Ten tweede, het verschil in levensduur:

Het materiaal van de non-woven tas is polypropyleen, dat herhaaldelijk kan worden gewassen, en de levensduur is relatief korter dan die van de canvas tas. Het canvas materiaal van de canvas tas is katoen of linnen, dat herhaaldelijk gewassen kan worden en een relatief lange levensduur heeft.


Prijsverschil

De gemiddelde prijs van non-woven tassen is ongeveer 1 yuan; de prijs van canvas tassen is duurder, met een gemiddelde prijs van meer dan 5 yuan per tas.

9-2

Daarom zijn, gezien de bovenstaande verschillen, non-woven tassen relatief goedkoper en het gebruik van canvas tassen duurt langer, maar het reclame-effect dat wordt geproduceerd door de keuze voor canvas tassen of non-woven tassen is hetzelfde, het verschil Het is niets meer dan de tijdsduur, dus welk materiaal u kiest om de reclametas aan te passen, hangt af van de economische kracht van uw bedrijf en het reclame-effect dat u wilt produceren.

Ga alstublieft weg
VS
bericht
Home
Producten
E-mail
Contact