Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
Het verschil tussen ultrasone non-woven tassen en gewone non-woven tassen:

Ultrasone niet-geweven zak is een milieuvriendelijke niet-geweven zak die is gelast door een ultrasone niet-geweven stoflasmachine. Het grootste kenmerk is dat het geen draden op zijn lichaam heeft, wat de voorkeur heeft van duizenden consumenten. Wat voor stijl je ook hebt, wat is dan het verschil tussen ultrasone non-woven tassen en gewone non-woven tassen, en wat is beter?

1. Het ultrasone proces is veel gevoeliger dan de naad. Omdat de rand- en hoeklijnen automatisch door de machine worden gegenereerd volgens de mal, zijn de specificaties relatief uniform en zijn er geen gebroken verbindingen en kromme naden.

2. De mate van mechanisatie van ultrasone niet-geweven zakken is hoger dan die van naaien, het foutenpercentage is lager dan die van naaien en de beheerskosten en verborgen kosten van werknemers zijn lager.

3. Wanneer massaproductie meer dan 50,000 bereikt, zijn de productiekosten veel lager dan de naadkosten en is de productiesnelheid hoger dan de naadsnelheid.

4. Niet-geweven tassen geproduceerd door ultrasone technologie, handtassen en zijlijnen van tassen kunnen door mallen met patronen worden geperst. De patronen zijn rijk aan variëteiten en de producten zijn high-end en mooi. 

5. The printing adopts automatic screen printing or flexo printing, non-woven roll-to-roll printing, and the printing error is less than 3 mm, which is very different from manual screen printing. The multi-color registration is accurate, avoiding the deviation of manual printing position. Large shift, uneven inking and many other defects. Sixth, the ultrasonic welding handle, that is, the handle and the belt. Compared with seam, it is hot and uniform, beautiful, and weighs heavy. For the same fabric, our Trodat bag-making test results show that the weight is significantly higher than sewing back-and-forth stitches, cross-cuts, etc.


Wat is een ultrasone niet-geweven zak?

Ultrasone non-woven tassen, ik geloof dat iedereen ze wel eens heeft gezien. Als je naar het hele lichaam van de tas kijkt, kun je helemaal geen enkele draad vinden, en het hele lichaam van de tas is bedekt met sporen van onderdrukt door de machine, en de stijlen zijn anders. Het is gemaakt van ultrasone niet-geweven stoffen. Ultrasone niet-geweven zakken gelast door een doeklasmachine.


Het werkingsprincipe van de ultrasone niet-geweven stof lasmachine:is om hoogfrequente oscillatie te gebruiken om de geluidsgolf door de laskop naar het lasoppervlak van het werkstuk over te brengen en onmiddellijk over de moleculen van het werkstuk te wrijven om het smeltpunt van het plastic te bereiken, om de snelle oplossing van de stevig materiaal en voltooi het lassen. De sterkte van de verbinding benadert die van een heel stuk continu materiaal. Zolang het voegoppervlak van het product is ontworpen om te passen, is er absoluut geen probleem met volledige afdichting. 

Vergeleken met het traditionele draadstiksel van het naaldtype, heeft het de volgende voordelen:

1 Met behulp van ultrasoon lassen, geen noodzaak voor naalden en draden, en het probleem van frequente naald- en draadwisselingen, zijn er geen gebroken verbindingen of zelfs gebroken naalden van traditionele draadstiksels, en het kan ook voor textiel worden gebruikt. Maak een nette gedeeltelijke snede en verzegel. Ook bij de decoratie speelt het stiksel een rol. Het heeft een sterke hechting, kan een waterdicht effect bereiken, een duidelijk reliëf en het oppervlak heeft een driedimensionaal reliëfeffect. De werksnelheid is snel, het producteffect is beter en de kwaliteit is gegarandeerd.

2. Met behulp van ultrasone en speciale stalen wielverwerking zal de verzegelde rand niet barsten, de rand van de doek niet beschadigen en is er geen braam- of curling-fenomeen.

3. Voorverwarmen is niet nodig tijdens de fabricage en kan continu worden gebruikt.

4. Het is eenvoudig te bedienen en het verschilt niet veel van de traditionele naaimachine-bedieningsmethode. Gewone naaisters kunnen het bedienen.

5. Lage kosten, 5 tot 6 keer sneller dan traditionele machines en hoog rendement.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact