Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
Het verschil tussen PP-vliesstof en PET-vliesstof

PP is een grondstof van polypropyleen, dat wil zeggen polypropyleenvezel, die tot dunne niet-geweven stof behoort; PET is een nieuwe polyestergrondstof, dat wil zeggen polyestervezel, zonder enige toevoegingen in het hele productieproces, het is een zeer goed product voor milieubescherming en behoort tot dikke niet-geweven stof. 

2n

Vergelijking van (PP) polypropyleen vlies en (PET) polyester vlies: 

1PP-grondstoffen zijn goedkoop en PET-grondstoffen zijn duur. Het afval van PP kan voor hergebruik naar de oven worden teruggebracht en het afval van PET kan niet naar de oven worden teruggebracht, dus de kosten van PP zijn iets lager.

2. De weerstand op hoge temperatuur van PP is ongeveer 200 graden, terwijl die van PET ongeveer 290 graden is. PET is beter bestand tegen hoge temperaturen dan PP.

3. Non-woven printen, warmteoverdracht effect, dezelfde breedte PP krimpt meer, PET krimpt minder, het effect is beter, PET is zuiniger en verspillend.

4. Spanning, spanning, draagvermogen, hetzelfde gramgewicht, PET is groter dan PP-trekkracht, spanning, draagvermogen. 65 gram PET staat gelijk aan de trekkracht, trekkracht en draagkracht van 80 gram PP.

5. Vanuit het oogpunt van milieubescherming wordt PP gedoteerd met PP-afval en is PET allemaal nieuwe polyesterchips. PET is milieuvriendelijker en hygiënischer dan PP.

Ga alstublieft weg
VS
bericht
Home
Producten
E-mail
Contact