Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
SMS niet-geweven

SMS non-woven Engels is: 

Spunbond + Meltblown + Spunbond Nonwovens, gemaakt van spingebonden niet-geweven stof + smeltgeblazen niet-geweven stof + spunbond niet-geweven stof drielaags vezelweb warmwalsen, behoort tot composiet niet-geweven stof, het is spingebonden niet-geweven stof stof Het samengestelde product van plakkerig en smeltgeblazen, niet-toxisch en smaakloos, efficiënte bacterie-isolatie. Door de speciale behandeling van de apparatuur kan het antistatische, anti-alcohol, anti-plasma, waterafstotende en waterproducerende eigenschappen bereiken.


Sms-productdetails

Chinese naam

SMS Vlies/SMS Vlies/SMS Vlies

buitenlandse naam

Spingebonden + smeltgeblazen + spingebonden nonwovens

Grondstoffen

100% PP polypropyleen

Gram-gewichtsbereik

10-500 g / vierkante meter

Basisbreedte

150-320cm, kan op aanvraag worden geknipt

Kleur

Normaal wit, blauw, hemelsblauw, marineblauw, groen, paars, geel, enz.

MOQ

1-3 ton

structuur

Sesam patroon

Pakket

Plastic folie of krimpfolie


SMS-productieproces

Voeg 3% -7% masterbatch toe aan de productie van SMS-niet-geweven spinnen; voorbereiding van functionele hulpstoffen: functionele hulpstoffen worden gemengd met waterafstotend, vlamvertragend, antistatisch middel, penetrant en water; De SMS non-woven stof werd in een dompeloplossingstank met functionele additieven geplaatst, gedompeld, gerold, gedroogd en gekoeld om de gewenste multifunctionele SMS non-woven stof te verkrijgen.


Momenteel omvatten de belangrijkste processen voor het vervaardigen van SMS-niet-geweven stoffen drie methoden: "eenstapsmethode", "tweestapsmethode" en "eenstaps halve methode". 

De eenstapsmethodewordt gekenmerkt door het gebruik van het snijden van grondstoffen, het gebruik van de spunbond-methode en de meltblown-methode, en de grondstof wordt direct gesmolten en tot een web gesponnen. Zolang de engineering van het spinsysteem van verschillende processen redelijk is geregeld, kan het product voor verschillende structuren worden gebruikt, nadat de lagen vezelvliezen zijn gelamineerd en samengesteld, worden ze over het algemeen tot stof geconsolideerd door een warmwalserij. De "eenstapsmethode" wordt gekenmerkt door het direct spinnen van de smelt tot een web, de toestand van elk spinsysteem kan onafhankelijk worden aangepast, de controleerbaarheid van het productieproces is sterk, de hygiënische omstandigheden zijn goed, de loopsnelheid is hoog, en de verhouding van elke laag van het web kan naar believen worden aangepast. , Kan verschillende specificaties van SMS-type producten produceren, is de huidige mainstream-technologie.

Tweestaps-methodeWanneer de tweestapsmethode wordt gebruikt om SMS-producten te produceren, worden de afgewerkte spingebonden stof en de afgewerkte smeltgeblazen stof in een bepaalde volgorde uitgerold, achtereenvolgens gelamineerd en vervolgens geconsolideerd met een warmwalserij om een ​​SMS-product te vormen. De "tweestapsmethode" wordt gekenmerkt door eenvoudige apparatuur en lage kosten. In feite is het "tweestapsproces" een veelgebruikte composiettechnologie voor lamineren. Het kan ook andere materialen samenstellen en verschillende andere materialen gebruiken en verschillende methoden gebruiken, zoals ultrasone golven, smeltlijmen, enz. Om de drie materiaallagen samen te consolideren. 

Eenstaps-en-een-half-methodeBij de tweestapsmethode kan het ter plaatse geproduceerde smeltgeblazen vezelvlies ook worden vervangen door het smeltgeblazen doekproduct, waardoor het zogenaamde "eenstaps en een halve methode" composietproces wordt afgeleid. De spingebonden stof wordt gebruikt als de onderste laag en de oppervlaktelaag door twee afwikkelinrichtingen, en het smeltgeblazen vezelweb van de middelste laag wordt door het smeltgeblazen systeem direct tot een web gesponnen, op het spingebonden weefseloppervlak van de onderste laag gelegd, en vervolgens bedekt met de bovenste laag spingebonden stof. Kleverig doek, bij voorkeur geconsolideerd tot SMS-producten met een warmwalserij.


Prestaties van sms-producten

Niet-toxisch en smaakloos, efficiënte bacterie-isolatie. Door de speciale behandeling van de apparatuur kan het antistatische, anti-alcohol, anti-plasma, waterafstotende en waterproducerende eigenschappen bereiken. 

Kenmerken van niet-geweven stoffen: duurzaamheid, wegwerpbaar. Isolerend, niet geleidend. Zachtheid, stijfheid. fijnheid, expansie. Isotroop, anisotroop. Filtreerbaarheid, ademend en ondoordringbaar. Elasticiteit, stijfheid. Licht, ontspannen, warm. Dun als cicadevleugels, dik als vilt. 

Waterdicht en ademend. Strijken, naaien, gieten. Vlamvertragend, antistatisch. Waterdoorlatend, waterdicht, slijtvast, fleece. Rimpelweerstand, goede elasticiteit, hoge vochtopname, waterafstotendheid.

1. Lichtgewicht:Polypropyleenhars wordt gebruikt als de belangrijkste grondstof voor de productie, met een soortelijk gewicht van slechts 0.9, slechts drie vijfde van katoen, met pluizig en goed handgevoel.

2. Zacht:Het is samengesteld uit fijne vezels (2-3D) en gevormd door lichte puntachtige hotmelt-bindingen. Het eindproduct is matig zacht en comfortabel.

3. Waterafstotend en ademend vermogen:Polypropyleenchips nemen geen water op, hebben geen vochtgehalte en het eindproduct is goed waterafstotend. Het is samengesteld uit 100% vezels, die poreus zijn en een goede luchtdoorlaatbaarheid hebben. Het is gemakkelijk om de doek droog te houden en gemakkelijk te wassen.

4. Niet giftig en niet irriterend:Het product is geproduceerd met FDA food-grade grondstoffen, bevat geen andere chemische ingrediënten, heeft stabiele prestaties, is niet giftig, heeft geen eigenaardige geur en irriteert de huid niet.

5. Antibacteriële en antichemische middelen:Polypropyleen is een chemisch passieve substantie, niet door motten gegeten, en kan de erosie van bacteriën en insecten in de vloeistof isoleren; antibacteriële, alkalische corrosie en afgewerkte producten hebben geen invloed op de sterkte als gevolg van erosie.

6. Goede fysische eigenschappen:Het is gemaakt van polypropyleen spinnen direct uitgespreid in een gaas en thermisch gebonden. De sterkte van het product is beter dan die van algemene stapelvezelproducten, de sterkte is niet-directioneel en de verticale en horizontale sterktes zijn vergelijkbaar.


SMS niet-geweven gebruik

SMS-niet-geweven materialen kunnen op verschillende gebieden worden gebruikt, van dunne en dikke producten:

1. Dunne SMS-niet-geweven stoffen (10-25 g/m²) zijn vanwege hun waterdichte en ademende eigenschappen vooral geschikt voor de sanitaire markt, zoals maandverband, maandverband, babyluiers en incontinentieluiers voor volwassenen voor zijlekkage en steun.

2. SMS-niet-geweven stof van gemiddelde dikte (25-50 gsm), geschikt voor gebruik op medisch gebied, het maken van operatiejassen, chirurgische wikkels, chirurgische afdekdoeken, sterilisatieverbanden, wondstickers, gipsstickers, enz. Het is ook geschikt voor industrieel gebruik gebruik, voor het maken van werkkleding, beschermende kleding, enz. SMS-producten zijn geschikter als hoogwaardige materialen voor medische beschermingsmiddelen vanwege hun goede isolatieprestaties, vooral die welke een drie-antilichaam- en antistatische behandeling hebben ondergaan, en zijn veel gebruikt rond de wereld. 

3. Dikke SMS-producten (> 55 gsm) worden veel gebruikt als zeer efficiënte filtermaterialen voor verschillende gassen en vloeistoffen, en zijn ook uitstekende, zeer efficiënte olie-absorberende materialen. Ze worden gebruikt bij het ontvetten van industrieel afvalwater, het reinigen van olievervuiling op zee en industriële vodden.


Medische niet-geweven SMMMSis gemaakt van 100% polypropyleenchips als grondstof, niet-toxisch, niet-vezelvrij en heeft een hoge effectieve antibacteriële snelheid; het doekoppervlak is goed uniform en vol, wat de productkwaliteit effectief kan verbeteren. SMMMS kan pure katoenen stof vervangen, zacht, delicaat en huidvriendelijk. De spingebonden laag bestaat uit continue filamenten met een goede breeksterkte en rek. De smeltgeblazen laag is samengesteld uit continue ultrafijne vezels, die een goed barrière-effect hebben op vocht, bacteriën, stof, enz. Het heeft een hoge waterdrukbestendigheid, goede luchtdoorlaatbaarheid en goede zuur- en alkalibestendigheid. Van toepassing op verschillende sterilisatiemethoden zoals hoge en lage temperatuur; eenmalig gebruik, geen recycling en reiniging nodig; in overeenstemming met milieubeschermingseisen, gemakkelijk af te breken of te verbranden; kruisbesmetting in het ziekenhuis effectief voorkomen, verborgen behandelingskosten verminderen en de infectiebeheersing verbeteren; geen meervoudig gebruik Schade verbruik; geen waskosten; opgeslagen onder gekwalificeerde omstandigheden, is de aseptische geldigheidsperiode 180 dagen.

Drie-resistent niet-geweven SMMS is gemaakt van spingebonden niet-geweven stof + smeltgeblazen niet-geweven stof + smeltgeblazen niet-geweven stof + spingebonden niet-geweven stof, en vierlaags vezelweb is warmgewalst .Het heeft alle kenmerken van gewone SMMS niet-geweven stoffen; anti-alcohol tot graad 10 (dwz 100% anti-alcohol); antistatisch vermogen van 108-1012; anti-olie; antiplasma; voornamelijk gebruikt in chirurgische jassen, chirurgische handdoeken, chirurgische tassen Doeken, medische lakens, handwaskleding, isolatiejassen, laboratoriumjassen, geavanceerde beschermende kleding en andere beschermende producten kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt, afhankelijk van de voorkeuren van verschillende klanten.

De gewone wegwerpisolatiestoffen op de markt zijn voornamelijk gemaakt van PP-polypropyleenvezel of SMS of gewone niet-geweven stoffen (PP + PE-film). Het belangrijkste materiaal van microporeuze beschermende kleding is niet-geweven stof (PTFE-composietstof), het conventionele gewicht is 80-100 g/m2 en heeft de kenmerken van weerstand tegen microbiële penetratie en goede bloeddoorlaatbaarheid.


SMS niet-geweven speciale verwerking

Verschillende speciale behandelingen worden uitgevoerd op niet-geweven stoffen om te voldoen aan de eisen van klanten voor verschillende speciale eigenschappen van niet-geweven stoffen. De behandelde niet-geweven stof heeft anti-alcohol-, anti-bloed- en anti-oliefuncties en wordt voornamelijk gebruikt in medische chirurgische jassen en chirurgische gordijnen. 

Antistatische behandeling :Antistatische niet-geweven stoffen worden voornamelijk gebruikt als materiaal voor beschermingsmiddelen met speciale milieu-eisen voor statische elektriciteit. 

Waterabsorberende behandeling:Waterabsorberende niet-geweven stoffen worden voornamelijk gebruikt bij de productie van medische verbruiksartikelen, zoals chirurgische afdekdoeken, chirurgische verbanden, enz. 

Vlamvertragende behandeling:vlamvertragende niet-geweven stoffen worden veel gebruikt in meubelproducten en luchtvaartbenodigdheden. 

Antibacteriële, deodorant- en fotokatalytische behandeling:Dit soort niet-geweven stof wordt voornamelijk gebruikt op het gebied van huishoudelijke producten. 

Anti-ultraviolette behandeling:Anti-ultraviolet en anti-aging niet-geweven stoffen worden voornamelijk gebruikt in landbouwbekledingsstoffen, autohoezen en andere stoffen, waar zonnebrand en anti-verouderingseffecten vereist zijn. 

Geurbehandeling:Geurvliesstoffen worden gebruikt in sanitaire producten (munt, citroen, lavendel, enz.).


Sms-industriestandaardbereik

Deze norm specificeert de normatieve referentiedocumenten, technische vereisten, uiterlijke kwaliteit, testmethoden, verpakkings- en markeringsvereisten, transport en opslag van polypropyleen spunbond/meltblown/spunbond composiet niet-geweven stoffen (hierna SMS genoemd). Deze norm is van toepassing op SMS-producten van 10g/m2—>80g/m2 polypropyleen met polypropyleen als belangrijkste grondstof.

1. Normatieve verwijzingen: GB/T 4744 Bepaling van de ondoordringbaarheid van textielstoffen, hydrostatische druktest GB/T5453 Textiel, bepaling van de luchtdoorlatendheid van stoffen FZ / T 64004 Dunne gebonden nonwovens FZ/T 60005 Bepaling van breeksterkte en rek bij breuk van nonwovens 25 >25-30 >30-35 >35-40 >40-50 >50-60 >60-70>70-80 >80 

2. Massaafwijking per oppervlakte-eenheid:% ≤±6%, ≤±4%, per oppervlakte-eenheid Enkele waarde afwijking% ≤±12%Verticale breuksterkteN/5cm >18 >23 >28>35 >40 >50 >54 >67 >81 >90 >100 > 108Verticale breukrek Verticale breukrek% >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30>30 >30 Transversale breuksterkte Horizontale breuksterkteN/5cm>9 >11 >14 >18 >22 >28 >32 >38 >45 >55 >60>65 Transversale breukrek Horizontale breukrek % >30>30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30 >30Antistatische waterdrukmmH2O >80 >110 >130 Voor de SMS producten van het net, de breeksterkte- en rekindicatoren worden geïmplementeerd volgens het contract of de overeenkomst tussen de leverancier en de vraagsteller.

3. Uiterlijkkwaliteit:

3.1 Het doekoppervlak is uniform, vlak, zonder duidelijke vouwen, gebroken randen en gaten, olievlekken en de rollen zijn netjes.

3.2 De breedte is vastgelegd in het contract en de overeenkomst. De breedteafwijking wordt gespecificeerd in Tabel 2.

Breedte (mm)

Breedte afwijking (mm)

≤ 800

± 3

> 800

-2- + 5

3.3 Verontreiniging: Het product dient droog, schoon en vrij van verontreinigingen zoals olie, insecten, stof en metaalpoeder te zijn.

3.4 Hard blok/stijve draad: niet meer dan 10 stuks per 1000 meter, elk gebied niet meer dan 4 cm2, en doorlopende harde blok/stijve draad is niet toegestaan.

3.5 Microporiën: Verwijst naar gaatjes ter grootte van een gaatje in het oppervlak van het product. Voor sanitaire en medische producten zijn microporiën niet toegestaan.

3.6 Geur: Er is geen abnormale geur toegestaan.

3.7 Gaten/scheuren/insnijdingen: Geen gaten/scheuren/insnijdingen toegestaan: Doorlopende dode rimpels zijn niet toegestaan.

3.8 Ongewapend gebied: Meer dan 5 aangesloten drukpuntdefecten zijn niet toegestaan.

3.9 Uiterlijk van de doekrol: deze moet schoon en netjes zijn, zonder rotte randen en zichtbare gebreken. 

3.10 Joints: Voor luiers/lakens en dames maandverband mag het aantal joints per rol niet meer zijn dan 1 per 1000 meter.

4. Test methode

4.1 Uiterlijkinspectie Gebruik bij voldoende licht normale sensorische inspectie en meet met een liniaal of stalen liniaal met een nauwkeurigheid van 1 mm.

4.2. Inspectie van fysieke eigenschappen

4.2.1 Bepaling van de massa per oppervlakte-eenheid wordt uitgevoerd volgens de FZ/T 60003-1991-verordening. 

4.2.2 Bepaling van breuksterkte en rek moet worden gespecificeerd in FZ/T 60005-1991.

4.2.3 bepaling van anti-hydrostatische druk moet in overeenstemming zijn met GB/T 4744-1997.

4.2.4 Bepaling van luchtdoorlatendheid Selecteer volgens de bepalingen van GB/T 5453-1997 de testkop van 20cm2, stel het drukverschil van 100Pa in en selecteer de meeteenheid van l/m2/s. 

4.2.5 Selecteer het volgende volgens het contract of de overeenkomst Een van de methoden is het meten van de breedte.

4.2.6 Meet de breedte van de rol met een stalen meetlint tot de breedte van de rol, tot op 1 mm nauwkeurig,

4.2.7 Ontspan om de stof te ontspannen, minstens 5 m verwijderd van de kop van de rol, gebruik het meetlint om de breedte op minstens 5 plaatsen te meten, nauwkeurig tot op 1 mm. Bereken de gemiddelde waarde (reserve integer bits) als de breedte van terugspoelen.

5. Verpakking, markering, transport en opslag

5.1 Verpakking Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van plastic folie of krimpfolie.

5.2 Etiketten moeten duidelijk en netjes worden ingevuld en de inhoud moet bevatten: fabrikantnaam, productnaam, implementatiestandaardnummer, standaardrecordnummer, productiebatchnummer, productspecificaties (vierkante meter gewicht, breedte, rollengte en kleur, etc. ), theorie Rolgewicht, rolnummer, keurmerk; de labelkleur kan naar behoefte worden bepaald.

5.3 Transport moet worden beschermd tegen licht, water, vocht, vervuiling, schade en extrusie, en het is ten strengste verboden om de rol van een hoge plaats te laten vallen.

5.4 Opslag Het zou in een geventileerd, droog, donker en schoon pakhuis moeten worden geplaatst.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact