Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
RPET gerecyclede, gestikte niet-geweven stof/Lixin-stof

RPET Lixin-stof (gestikte niet-geweven stof):algemeen bekend als colafles niet-geweven stof, de volledige naam is RecycledPET Fabric (gerecycled polyesterweefsel). Meestal is het een plastic fles mineraalwater of een colafles. De fles wordt in kleine stukjes gesneden, geplet en gesmolten om de belangrijkste PET-componenten te scheiden, geregenereerd en gegranuleerd, verwerkt tot polyester stapelvezels en vervolgens verwerkt door middel van naaldponsen of niet-geweven technologie. . Het is een nieuw type groene en milieuvriendelijke stof en de koolstofarme oorsprong creëert een nieuw concept op het gebied van regeneratie.

4-1


Specificaties van het product

Materiaal: Gerecycled polyester stapelvezel gemaakt van colaflesvlokken 

Webvormende methode: kaarden

Specificaties: 14-22 pinnen

Dikte: 0.7 - 1.0 cm

Kleur: wit, zwart, grijs (kan worden aangepast)

Gramgewicht: 60-240 g/vierkante meter

Breedte: 50cm-420cm


4-2


Productprestaties

1duurzame, ongewijzigde vorm, net als textiel.

2.met gezondheidseigenschappen, kan de bloedcirculatie bevorderen.

3. slijtvast, ademend en hygiënisch.

4. Het is gemakkelijk te verwerken tot functionele producten zonder de fysieke eigenschappen te veranderen. Zoals: waterdicht, schimmelwerend en deodorant, antistatisch enzovoort.

5. Bevat geen azo, zware metalen, enz., hoge temperatuur, zuur en alkali, sterke wateropname, milieuvriendelijk en onschadelijk.

6.100% RPET 100% milieuvriendelijk.

7. Volgens de eisen van de klant om coating of vlamvertragend effect te doen (heeft de Amerikaanse standaard CFR1633 brandbeveiligingsnorm bereikt).

8.RPET Lixin-doek heeft rijke kleuren en patronen door middel van verven en bedrukken om te voldoen aan de esthetische behoeften van verschillende groepen mensen.

4-3


Gerecycled polyester RPET productieproces

Het is een soort droog gelegde niet-geweven stof. De steekbindingsmethode is om de kettinggebreide spoelstructuur te gebruiken om het vezelweb, de garenlaag, het niet-geweven materiaal (zoals plastic folie, plastic dunne metaalfolie, enz.) Gemaakt van niet-geweven stof te versterken. Polyester verkregen door recycling, pletten, reinigen, drogen, smeltextrusie, spinnen, wikkelen, ontspanningswarmte-instelling, enz., is een synthetisch materiaal.

4-4


Het van productgebruik gemaakte RPET Lixin-doek wordt de laatste jaren veel gebruikt als materiaal voor milieuvriendelijke boodschappentassen. 

Het gewicht van de te lamineren stof is over het algemeen 65-130 gram en het gewicht van de te bedrukken stof is over het algemeen 130-300 gram. Het kan worden gezeefdrukt en door warmte worden overgebracht om afgewerkte tassen te maken. De dikte en het gewicht van het materiaal kunnen worden aangepast aan de verschillende behoeften van klanten.

Technische bouwmaterialen:waterdichte coatingmaterialen voor daken, industriële filtermedia, enz. 

Interieurmaterialen voertuig:zitkussens en interieurmaterialen voor vliegtuigen, auto's en schepen. Zoals: autodak, autotapijt, kofferbakbekleding, etc; 

Vlamvertragende beschermende kleding, katoen gevuld met speelgoed:voornamelijk gebruikt bij de productie van vlamvertragende beschermende kleding en brandweerkleding in de brand-, petroleum-, chemische en andere industrieën. 

Stoffen voor beschermende kleding:voeringen voor veiligheidsuitrustingen, weefsels voor medische beschermingsproducten, enz.


4-5


Voordelen van RPET

Textiel gemaakt van gerecyclede "Coke bottle" gerecyclede vezel, 100% van het gerecyclede materiaal kan worden gerecycled tot PET-vezel, waardoor afval effectief wordt verminderd. Op dit moment is het verbruik van PET-plastic drankflessen in mijn land erg hoog. Het recyclen van afgedankte PET-drankflessen kan niet alleen de milieuvervuiling verminderen, maar ook van afval een schat maken. 

Eén ton gerecycled PET-garen = 67,000 plastic flessen = 4.2 ton CO0.0364-reductie = 6.2 ton oliebesparing = XNUMX ton waterbesparing.

Maar momenteel wordt slechts een klein deel gebruikt en de rest wordt naar believen weggegooid, wat leidt tot verspilling van hulpbronnen en milieuvervuiling. Daarom heeft de recyclingtechnologie brede perspectieven. 

Voor PVC dat chloor bevat (wat de belangrijkste bron van dioxine is en dioxine een bewezen kankerverwekkende stof is) en zware metalen die het milieu vervuilen, weekmakers enz., wordt de nieuwste technologie in Taiwan gebruikt om PVC-vrij te produceren, bijna onmogelijk. het gehalte aan zware metalen heeft speciaal PVC-producten vervangen en is leverancier geworden van een nieuwe generatie milieuvriendelijke materialen.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact