Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
PET polyester spingebonden warmgewalste niet-geweven stof

Product omschrijving

Product omschrijving

Materiaal:

100% polyester chips

Gram gewicht:

10-260g/㎡

textuur:

groot vierkant / klein vierkant / woordpatroon / platbinding

Breedte:

2600-3000-3300 mm (conventionele machine)

Kleur:

kan worden aangepast


Het is een soort niet-geweven stof, die is gemaakt van ontelbare continue polyesterfilamenten door middel van spunbonding en warmwalsen. Ook bekend als PET spunbond filament niet-geweven stof of PES spingebonden niet-geweven stof, ook wel bekend als eencomponent spunbond niet-geweven stof. Het heeft een hoge sterkte, goede hoge temperatuurbestendigheid (kan lange tijd worden gebruikt in een omgeving van 150 ℃), verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid, hoge rek, goede stabiliteit en luchtdoorlatendheid, corrosieweerstand, geluidsisolatie, motbestendig en niet- giftig. De hoogste temperatuurbestendigheid is 290 ℃ en wordt vaak gebruikt bij sublimatie thermisch transfer printen.


Kenmerk
Ten eerste waterdicht.Afhankelijk van het gramgewicht zijn de waterafstotende eigenschappen van polyester spunbond nonwovens ook verschillend. Hoe groter en dikker het gramgewicht, hoe beter de waterafstotendheid en de waterdruppels zullen direct van het oppervlak glijden.

Ten tweede, weerstand op hoge temperatuur.Omdat het smeltpunt van polyester rond de 260°C ligt, kan het de stabiliteit van de niet-geweven stof behouden in de omgeving waar temperatuurbestendigheid vereist is. Het wordt veel gebruikt bij thermisch transfer printen, transmissieoliefiltratie en sommige composietmaterialen die een hoge temperatuurbestendigheid vereisen. 

Ten derde,de eigenschappen van sterkteweerstand, goede ventilatie, scheurweerstand en anti-veroudering worden steeds meer op verschillende gebieden gebruikt en zijn het conventionele coatingmateriaal geworden in de wereldwijde kabelindustrie. Het is een niet-geweven filamentstof die op de tweede plaats komt na nylon spingebonden niet-geweven stoffen. 

Ten vierde, anti-gammastraling.Toegepast op medische producten, kan het direct worden gesteriliseerd met gammastralen zonder de fysieke eigenschappen en vormvastheid te vernietigen, wat de fysieke eigenschappen zijn die polypropyleen (PP) spunbond non-woven stoffen niet hebben.


Aanvraag

Huishoudelijke textiel:voeringen, vlokken, allerlei basisstoffen van synthetisch leer en stylingkatoen. Wandkalenders, hangtassen voor kantoordocumenten, gordijnen, stofhoezen, opbergtassen, enz.; 

Verpakkingstoepassingen:kabelwikkeling, bagagematerialen, containerzakken, samengestelde cementzakken, bloemenverpakkingsmaterialen, droogmiddelen, adsorberende verpakkingsmaterialen, enz.; 

Huisdecoratie :muurstickers, vloerleer basisstoffen, flock basisstoffen, lakens, spreien, tafelkleden, etc.; 

Agrarische toepassingen:groente-, fruit- en meloenoogstdoek, gewas- en gewasbeschermingsdoeken, bodemisolatiedoek, kasgordijnen, onkruidbeschermingsband, fruitteeltzak etc.;

Waterdichte filtratie:basisdoek van hoogwaardig ademend (nat)waterdicht materiaal zoals sbs, APP, filtratie van transmissieolie, filtermembraan van soft foundation treatment drainageboard, inpakdoek, kussenmateriaal, geotextiel, etc.;

Industriële toepassing :filtermateriaal, isolatiemateriaal, versterkingsmateriaal, ondersteunend materiaal, composiet membraan basisdoek;

Medisch en gezondheidszorg:wegwerpbare sanitaire producten zoals luiers voor baby's en volwassenen, maandverbanden, pakkingen, maskers, operatiejassen, desinfectiedoekjes en andere beschermingsmiddelen; 

Auto-interieur:getufte tapijten voor auto's en andere materialen voor interieurdecoratie.


Het Productieproces

PET-polyester spingebonden niet-geweven stoffen zijn gemaakt van nieuwe polyesterchips door middel van smeltspinnen bij hoge temperatuur, trekken met hoge snelheid, koeling en kristallisatie.

Verwerkte polyesterschilfers - grote schroef smeltextrusie bij hoge temperatuur - filter - doseerpomp (kwantitatief transport) - draaien (spinnen inlaat op en neer strekken en zuigen) - koeling - luchttractie - netgordijnvorming - op en neer druk Roller (voorversterking ) - warmwalsen (versterking) van walserij - wikkelen - omgekeerde distributie en snijden - wegen en verpakken - opslag van afgewerkte producten.


Productielijntechnologie

De producten van de PET-spingebonden warmgewalste productielijn zijn dunne en medium dikke warmgewalste niet-geweven stoffen, over het algemeen 15 ~ 120 g / m en 50 ~ 250 g / ㎡, voornamelijk gebruikt in interlining, verpakkingsmaterialen, huishoudtextiel, transfer Bedrukking, kabelwikkeldoek, vloerleer basisdoek, autoplafond en tapijt basisdoek, drainageplaatmembraan, strandstoelen, tenten en andere vrijetijdsproducten, filtermaterialen, enz.


Luchtontwerptechnologie met kleine plaatbuizen

Voor de PET-spingebonden warmwalsproductielijn die gebruikmaakt van de kleine plaat buisvormige luchtontwerpprocestechnologie, zijn de binnenlandse lijn en de geïmporteerde lijn in wezen op hetzelfde niveau, en zelfs beter dan de geïmporteerde lijn in termen van ontwerpsnelheid en energieverbruik. 

Vanwege de beperking van het binnenlandse grondstofniveau, de smeedtechnologie en de warmtebehandelingstechnologie, heeft de hete wals van de huishoudelijke PET-spingebonden warmwalserij echter een slechte stabiliteit en is deze vatbaar voor thermische vervorming, wat resulteert in een ongelijkmatige lijndruk, die de kwaliteit van de stof en sommige fysieke eigenschappen. Indicatoren, de productbreedte van minder dan 2.4 meter is acceptabel en het probleem is duidelijker dan 2.5 meter, wat niet kan worden vergeleken met de geïmporteerde Kuster-walserij met "S" uniforme roltechnologie. 

voordelen:De verticale en horizontale sterkteverhouding van het product is klein, meestal tussen 10 en 115, de diepgang is voldoende, de treksterkte van het doekoppervlak is hoog, de warmtekrimp is klein en het fijnheidsbereik van vezelmonofilament is groot, meestal 08 ~60dpf, Dalian Huayang Company De nieuwe HYQLOIII tekenkop kan voldoen aan de tekenvereisten van 12dpf PET-vezels, zodat de producten beter kunnen voldoen aan de vereisten van tapijtbasisstoffen en speciale filtermaterialen. 

nadelen:Bij het produceren van dunne producten is het fenomeen van de wolkvlek duidelijker en is de uniformiteit enigszins slecht; omdat het aantal dwarse spindopgaten minder verdeeld is dan de hele plaat, wordt de productie-efficiëntie verminderd.

Luchtontwerpprocestechnologie met grote sleuven 

voor het hele bord Voor de productielijn die de technologie voor het opstellen van luchtstromen met grote sleuven voor het hele bord toepast, zijn de huidige binnenlandse PET-spunbond-slit-opsteller en andere technologieën niet volwassen genoeg, maar sommige kernapparatuur of componenten worden geïntroduceerd. en andere binnenlandse ondersteunende methoden voor technologie en apparatuur. Niet alleen de investering is aanzienlijk lager dan de invoer van de hele set, maar ook het algemene technische niveau en het kwaliteitsniveau van het product zijn in wezen hetzelfde. 

Deze methode zal in de toekomst de beste manier zijn om dergelijke productielijnen te bouwen. Huishoudelijke gerelateerde technologieën zijn in ontwikkeling en zullen steeds volwassener worden. 

voordelen:Het product heeft minder wolkenvlekken, goede uniformiteit, hoge productie-efficiëntie en is meer geschikt voor dunne producten. 

nadelen:De verticale en horizontale sterkteverhouding is groot, over het algemeen meer dan 15. Het bereik van fijnheid van vezelmonofilament is klein, over het algemeen 06 ~ 35 dpf. Bovendien is het apparaat voor het opstellen van spleetlucht voor huishoudelijk gebruik voor PET-spunbond niet volwassen genoeg en moet het relatief grote investeringen uit het buitenland introduceren.


Ontwikkelingstrend 

China's PET-spingebonden niet-geweven stoffen kwamen laat op gang, beginnend in het midden van de jaren negentig, en vanwege technische problemen, dure geïmporteerde technische apparatuur en andere factoren ligt de ontwikkelingssnelheid ver achter bij de PP-spingebonden methode. 

In de afgelopen jaren, met de voortdurende ontwikkeling van de economische constructie van mijn land en de behoefte aan aanpassing van de productstructuur, de voortdurende vooruitgang van de binnenlandse technologie en de ontwikkeling en uitbreiding van producttoepassingsvelden, zal polyester spingebonden zich snel blijven ontwikkelen. 

Vanwege de uitstekende fysieke eigenschappen van polyester zelf, hebben PET-spunbond niet-geweven stoffen veel kenmerken, zoals hoge sterkte, hoge rek, lage thermische krimp, UV-bestendigheid, verouderingsbestendigheid, temperatuurbestendigheid, chemische weerstand en corrosieweerstand. De vakgebieden en toepassingen zullen zich blijven uitbreiden. 

Ongeacht de productiecapaciteit of output is het aandeel van de totale spunbond-methode in mijn land echter nog steeds erg klein. Vergeleken met ontwikkelde landen als de Verenigde Staten, Europa en Japan loopt het ernstig achter. Daarom moet, volgens de internationale ontwikkelingstrend, het aandeel van de PET-spingebonden methode geleidelijk worden verhoogd. . 

China is een groot spingebonden land, maar geen sterk spingebonden land. De problemen van de polyester spingebonden industrie worden voornamelijk weerspiegeld in: 

1.Sommige technologieën zijn nog relatief achtergebleven en het uitrustingsniveau en de productkwaliteit zijn ongelijk; 

2. Sommige productielijnen hebben een lage productiecapaciteit en een hoog energieverbruik 

3.Het relatieve gebrek aan technisch personeel op hoog niveau en andere problemen; 

4. Zelfs het fenomeen van herhaalde constructie op laag niveau is opgetreden, waaraan voldoende aandacht en waakzaamheid moet worden besteed. 

Om deze situatie te veranderen, is het noodzakelijk om de cultivering van talenten te intensiveren, het technische niveau van spunbond-gerelateerde technologie en apparatuur in mijn land te verbeteren en de industriële structuur aan te passen om gerelateerde technische apparatuur en producten te laten ontwikkelen in de richting van hoge efficiëntie, energiebesparing, differentiatie en functie. De onvermijdelijke trend van polyester spingebonden ontwikkeling. 

Vergeleken met PET-warmgewalste of naaldvilt niet-geweven stoffen die tot een web met korte vezels worden gekaard, heeft de spunbond-methode de voordelen van een hoog technisch gehalte, een kort proces, een hoge productie-efficiëntie en minder arbeid. De geweven stoffen, vooral de treksterkte, scheursterkte, barststerkte en andere indicatoren zijn meer dan 15 keer hoger dan die van stapelvezel niet-geweven stoffen met dezelfde specificatie, en de rek en andere indicatoren zijn ook veel beter dan die van niet-geweven stoffen van stapelvezels. 

Momenteel worden bijna alle buitenlandse warmgewalste niet-geweven PET-stapelvezels vervangen door PET-spingebonden warmgewalste niet-geweven stoffen, en er zijn er niet veel meer in China.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact