Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
Isolatiezakken

Isolatiezak, ijszak, ijszak, ook wel passieve koelkast genoemd, is een soort zak met een hoge warmte-isolatie en een constant temperatuureffect (met het effect van warm in de winter en koel in de zomer), meer koud, warm en fris, gemaakt van hoogwaardige materialen, gemakkelijk mee te nemen, geschikt voor Ik gebruik hem graag tijdens autoritten, vakantie-uitjes en gezinspicknicks. De binnenste laag van het product is een reflecterende isolatielaag van parelkatoen en aluminiumfolie, wat zorgt voor een goed thermisch isolerend effect. Vanaf nu kunt u ijskoude dranken, koude dranken, enz. Vervoeren. Houd rekening met warme dranken! De ijszak is modieus en mooi van uiterlijk, nieuw in stijl, gemakkelijk schoon te maken, opvouwbaar en handig om op te bergen. Dit product heeft ook een thermisch isolerend effect en is ook geschikt voor thermische isolatie in de winter. Het is een must-have voor het leven, reizen en vrije tijd.

Met de verbetering van de levensstandaard van mensen, kiezen steeds meer mensen ervoor om tijdens vakanties te reizen om zichzelf te ontspannen. Het is de wens van veel ouders om hun baby's mee naar buiten te nemen. Het behoud van warmte van het voedsel dat ze meenemen, is echter een belangrijk probleem geworden. Ook de voedselisolatie van kantoorpersoneel krijgt veel aandacht. De nieuwe generatie jongeren in China zal een steeds sterkere vraag hebben naar voedselisolatieproducten. Met de toename van de marktvraag heeft de opkomst van nieuwe isolatiezakken het publiek van groot belang gemaakt. gemak.


Isolatiezakken hebben vijf grote voordelen:

1 Bespaar veel plastic zakken en ondersteun de bescherming van het milieu;

2.Schoon en hygiënisch, de thermische isolatiezak zelf is waterdicht en oliebestendig, en de materialen zijn allemaal gemaakt van milieuvriendelijke materialen, met uitstekende slijtvastheid en kreukbestendigheid;

3.Het effect van het hittebehoud is goed. Wanneer het voedsel eruit wordt gehaald, is het nog steeds stomend heet en kunnen de kleur en smaak van het voedsel het gewenste effect bereiken. Op deze manier kunnen de werk- en voedingsproblemen van kantoormedewerkers eenvoudig worden opgelost en kan ook de mogelijkheid om te gaan picknicken sterk worden vergroot;

4. De thermische isolatiezak zelf is laag in prijs, kan vele malen worden gebruikt en is algemeen verkrijgbaar op de markt.

5.It can be used for take-out in restaurants, and personalized slogans can be printed on the take-out to increase popularity. There are large and medium thermal insulation bags designed for motorcycles, bicycles, and automobiles, and there are sports backpacks, school bags, professional gift and product packaging bags, and leisure shopping bags . Professional development, more and more can bring the most affordable services to people's lives.


Materiaal isolatiezak:

Buitenmateriaal: dubbelzijdig gelamineerd PVC met gaasdoek, waterdicht en oliebestendig, super treksterkte, wrijvingsweerstand en sterke kreukbestendigheid; Binnenmateriaal: aluminiumfolie gelamineerd met niet-geweven stof of gelamineerd met 2 mm parelkatoen en versterkt met PVC, met 8 mm ultradicht thermisch isolatiekatoen in het midden; ondersteunend materiaal: onderplaat van hard plastic; 2 cm hoge dichtheid superharde geëxtrudeerde plastic plaat rondom en aan de onderkant.


Toepassing:

De thermische isolatiezak lost niet alleen het probleem op van het warmtebehoud van het eigen voedsel van mensen voor picknicks tijdens vakanties, maar lost ook het probleem op van voedselisolatie voor kantoorpersoneel, wat de gezondheid van mensen volledig beschermt, en de thermische isolatiedoos wordt gebruikt voor het verpakken van lunches en Levering en opslag van westerse gerechten. Ook in de fastfoodindustrie is het een onmisbaar item.

Ga alstublieft weg
VS
boodschap
Home
Producten
E-mail
Contact