Welkom bij Wenzhou Bossxiao Packaging Co., LTD!
Nr. 8888, Century Avenue, Wenzhou, Zhejiang, China
Engels
Uw betrouwbare partner voor Eco Pack-oplossingen —— Wenzhou Bossxiao
Kenmerken van polyester PET niet-geweven stof

Ten eerste is polyester (PET) spunbond filament niet-geweven stof een waterafstotende niet-geweven stof en de waterafstotende prestaties van niet-geweven stoffen verschillen afhankelijk van het gramgewicht. Hoe groter en dikker het gramgewicht, hoe beter de waterafstotendheid. Als er waterdruppels op het oppervlak van de niet-geweven stof zijn, zullen de waterdruppels direct van het oppervlak glijden.


Ten tweede, weerstand op hoge temperatuur. Omdat het smeltpunt van polyester rond de 260 ° C ligt, kan het de stabiliteit van de niet-geweven stof behouden in de omgeving waar temperatuurbestendigheid vereist is. Het wordt veel gebruikt bij thermische transferdruk, transmissieoliefiltratie en sommige composietmaterialen die een hoge temperatuurbestendigheid vereisen.


Ten derde is polyester (PET) spingebonden niet-geweven stof een filament niet-geweven stof die op de tweede plaats komt na nylon spingebonden niet-geweven stof. De uitstekende sterkte, goede luchtdoorlatendheid, trek- en scheurvastheid en anti-verouderingseigenschappen worden door steeds meer mensen op verschillende gebieden gebruikt. 


Ten vierde hebben polyester (PET) spunbond non-woven stoffen ook een heel bijzondere fysieke eigenschap: weerstand tegen gammastraling. Dat wil zeggen, als het wordt toegepast op medische producten, kan het direct worden gesteriliseerd met gammastralen zonder de fysieke eigenschappen en dimensionale stabiliteit te vernietigen, de fysieke eigenschappen die polypropyleen (PP) spingebonden niet-geweven stoffen niet hebben.

Ga alstublieft weg
VS
bericht
Home
Producten
E-mail
Contact